IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Woofer pod sedež, ?????????????
Xtreme_OPC
post 8.2.2010
Post #1

POMOČNIK
**

Group: Uporabniki
From: Jesenice
Member No.: 4,783
Model avtomobila: Opel astra g coupe Bertone

Pozdravljeni,

na internetu sem zasledil, da se prodajajo neki aktivni subwooferji, ki so res majhnih dimenzij in da se jih da montirat pod sedež. Gledal sem pa Blaupunkt THb 200A, pa me zanima a je kšn efekt od tega sploh, ker serijsko imam s svoji bertonki že Hi_fi ozvočenje ki je precej dobro in pa Pioneerjev radio, in kr vredu špila, sam mi pa manjka še malo basa. Da bi si kupoval une velike škatle za v prtljažnik me pa niti malo ne mika. Ker sem na tem področju laik, vas zaprošam za vaše mnenje in izkušnje če ga je že kdo imel pod sedežem.

Lp Igor post-22-1131567782.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
revival
post 8.2.2010
Post #2

POMOČNIK
**

Member No.: 5,583
Model avtomobila: opel astra 2.0 dti karavan

QUOTE (Xtreme_OPC @ 8.2.2010) *
Pozdravljeni,

na internetu sem zasledil, da se prodajajo neki aktivni subwooferji, ki so res majhnih dimenzij in da se jih da montirat pod sedež. Gledal sem pa Blaupunkt THb 200A, pa me zanima a je kšn efekt od tega sploh, ker serijsko imam s svoji bertonki že Hi_fi ozvočenje ki je precej dobro in pa Pioneerjev radio, in kr vredu špila, sam mi pa manjka še malo basa. Da bi si kupoval une velike škatle za v prtljažnik me pa niti malo ne mika. Ker sem na tem področju laik, vas zaprošam za vaše mnenje in izkušnje če ga je že kdo imel pod sedežem.

Lp Igor post-22-1131567782.gif

Jaz sem ga imel,sicer pred cca 10 leti in sem bil zelo zadovoljen,bas se sliši in občuti,ni pa to neka bum-bum zadeva,kot tiste velike škatle a040.gif

+Quote Post
D R I N O
post 8.2.2010
Post #3

OPEL FAN

From: ljubljana
Member No.: 1,419
Model avtomobila: ASTRA karavan classic 1.6

raj eno manjso skatlo v prtljazni prostor! vec efekta! tele sm ene 3 poslusu ze pa komi da igrajo kej pa se cist plasticn zvok! raj predne zvocnike zamenji pa dej mocnejse pa ojacevalec! cool.gif

--------------------
OPEL je bog!
ni moje slike vec :( zginla iz podpisa....

+Quote Post
IcEmAn
post 8.2.2010
Post #4

PREVAJALEC OPELFORUMA

Group: Moderatorji
From: Mengeš
Member No.: 2,390
Model avtomobila: Opel Corsa D Ferguson Edišn

Sprva sem tud sam imel v mislih nabavit tega za svoj avto, pa sem potem raje vzel Blaupunkt EMb 800A in mi je kar vredu. Tud placa ne zavzame velik. Pa tud v nobenem drugem avtu še nisem slišal zvoka, tako da težko rečem, a je vredu al ne.

--------------------

+Quote Post
^jay^
post 9.2.2010
Post #5

MOJSTER

From: Ruše
Member No.: 376
Model avtomobila: irmscher Vectra C GTS

CITAT(D R I N O @ 8.2.2010) *
raj eno manjso skatlo v prtljazni prostor! vec efekta! tele sm ene 3 poslusu ze pa komi da igrajo kej pa se cist plasticn zvok! raj predne zvocnike zamenji pa dej mocnejse pa ojacevalec! cool.gif

se strinjam. Raje daš nek mali komplet v kuferan. Dobiš sub + škatlo od blaupunkta že za 70e

--------------------

+Quote Post
guardy
post 11.2.2010
Post #6

VAJENC
*

Member No.: 4,410

Sem isto hotel, pa sem si kupil od infinitiya podobno zadevo, samo po spec. močnejšo. Ni bilo ne vem kaj, moram priznat.

Sedaj imam Blaupunkta emb800a, ki je res majhen, integriran ojačevalec in za to, kolikor košta in kako je majhen izredno dobro "seka".

--------------------
Lp, guardy
www.mobile.si

+Quote Post
Muzo
post 14.3.2010
Post #7

VAJENC
*

Member No.: 686

QUOTE (guardy @ 11.2.2010) *
Sem isto hotel, pa sem si kupil od infinitiya podobno zadevo, samo po spec. močnejšo. Ni bilo ne vem kaj, moram priznat.

Sedaj imam Blaupunkta emb800a, ki je res majhen, integriran ojačevalec in za to, kolikor košta in kako je majhen izredno dobro "seka".

Ali ta integriran ojačevalec poganja potem samo sub ali se pozna tudi kaj na ostalih zvočnikih? Razmišljam čedalje bolj o kakšni varianti za pod sedež, mi gre na živce da bi moral karkoli premikati ven iz prtljažnika.

Hvala!

+Quote Post
D R I N O
post 14.3.2010
Post #8

OPEL FAN

From: ljubljana
Member No.: 1,419
Model avtomobila: ASTRA karavan classic 1.6

to je tolk mejhna zadeva da poganja samo sub! pa se to bol bogo! js osebno mam 2x 370w ojacevalec na prednjih zvocnikih! po eni strani ce noces met velke skatle v prtljaznem prostoru laho raj kupis mocnejse prednje zvocnike pa ojacevalc (lah ga tud skrijes marsikam)! rezultat bo velik bolsi od usazga tega mejhnga aktivca!

--------------------
OPEL je bog!
ni moje slike vec :( zginla iz podpisa....

+Quote Post
Muzo
post 14.3.2010
Post #9

VAJENC
*

Member No.: 686

QUOTE (D R I N O @ 14.3.2010) *
to je tolk mejhna zadeva da poganja samo sub! pa se to bol bogo! js osebno mam 2x 370w ojacevalec na prednjih zvocnikih! po eni strani ce noces met velke skatle v prtljaznem prostoru laho raj kupis mocnejse prednje zvocnike pa ojacevalc (lah ga tud skrijes marsikam)! rezultat bo velik bolsi od usazga tega mejhnga aktivca!

Hvala. Mene moti predvsem to, da ne slišim sploh nobenih basov, prej sm mel lanosa, pa sm mel spredi en hertz sistem zadi pa 2 okrogla zvočnika in en pioneer radio, pa je blo precej več slišat, kot je zdej. Tko da ne iščem sploh neke vrhunske rešitve, samo mal več bi pa vseen pričakoval od original ozvočenja, zdj pa iščem način kako za mal dnarja pridt do neki več, nočem pa žrtvovat nič prtljažnika smile.gif Bojim se, da če dam nek nizkotonc, da bom mel pol pa samo base pa nič druzga smile.gif

Še kakšna ideja?

+Quote Post
jurcek3
post 15.3.2010
Post #10

MOJSTER

From: lj
Member No.: 4,577
Model avtomobila: vilicar linde 1.8t :)

ce hoces samo mal basa da popestri zvok potem je v redu aktivni woofer pod sedezom...

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9.9.2010 1:21