![]() ![]() |
6.3.2010
|
|
|
VAJENC ![]() Group: Uporabniki Posts: 1 Joined: 5.3.2010 Member No.: 7,356 Model avtomobila: Opel Zafira |
LP... Js sem se včeraj zanimal da bi v opel zafiro (letnik 2008) kupil novo radijo in sicer to varianto ki je na tachskrin. In me zanima kako bi se potem obnašal potovalni računalnik. Trdovec na pooblaščeni trgovini za ople mi je dejal da mi več ne bi kazalo ničesar.... Ali ima že kdo s tem kakšne izkušnje???? Če jih ma prosim za odgovore ...
|
|
|
|
7.3.2010
|
|
![]() PREVAJALEC OPELFORUMA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatorji Posts: 5,136 Joined: 15.8.2006 From: Mengeš Member No.: 2,390 Model avtomobila: Opel Corsa D Ferguson Edišn |
To, da ti ne bo ničesar prikazovalo na ekranu, so buče - v vsakem primeru ti bo prikazovalo uro, datum, zunanjo temperaturo, če pa imaš še avtomatsko klimo, pa še to.
Je pa odvisno, kakšen avtoradio boš tud kupil. -------------------- |
|
|
|
8.3.2010
|
|
![]() MOJSTER ![]() ![]() ![]() Group: Uporabniki Posts: 738 Joined: 10.1.2008 From: Maribor Member No.: 4,701 Model avtomobila: Meriva |
Če boš dal not aftermarket radio lahko na potovalni računalnik kr pozabiš. Na zaslonu ti bo normalno izpisovalo to kaj je že IceMan napisal, za delovanje volanskih komand pa se dobi adapter, cena je okoli 100 eur odvisno pač od tega kaki radio boš vzel.
-------------------- Lep pozdrav!
Žiga |
|
|
|
8.3.2010
|
|
![]() OPEL FAN ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uporabniki Posts: 1,852 Joined: 5.10.2005 From: ljubljana Member No.: 1,419 Model avtomobila: ASTRA karavan classic 1.6 |
a je ta trgovec mal neizobrazen glede oplovih vozil? vse se da nastimat! napaka je pa to da ma pot. racunalnik en kablcek ka ga mores odklopit za radiem, da deluje posamezno! ti kr kup radio in ga dej ugradit! tud komande na volanu se da zrihtat sam rabis adapter... ;)
-------------------- OPEL je bog!
ni moje slike vec :( zginla iz podpisa.... |
|
|
|
8.3.2010
|
|
![]() MOJSTER ![]() ![]() ![]() Group: Uporabniki Posts: 738 Joined: 10.1.2008 From: Maribor Member No.: 4,701 Model avtomobila: Meriva |
a je ta trgovec mal neizobrazen glede oplovih vozil? vse se da nastimat! napaka je pa to da ma pot. racunalnik en kablcek ka ga mores odklopit za radiem, da deluje posamezno! ti kr kup radio in ga dej ugradit! tud komande na volanu se da zrihtat sam rabis adapter... ;) Kaj veš mogoče kateri kabel treba to odklopit, ker če se da, potem bo to razveselilo kr nekaj ljudi. S katerimi tipkami pa potem dostopaš do BC menija? -------------------- Lep pozdrav!
Žiga |
|
|
|
8.3.2010
|
|
![]() OPEL FAN ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uporabniki Posts: 1,852 Joined: 5.10.2005 From: ljubljana Member No.: 1,419 Model avtomobila: ASTRA karavan classic 1.6 |
na tem linku mate neki ze razlozen http://www.saturnfans.com/forums/showthread.php?t=129057, glede tuchj screen radiov pa ma (upam) tist ka je namenjen za opla tud funkcijo v programu glede BC. sm pa spregledu zgori da gre za zafiro l.08...
-------------------- OPEL je bog!
ni moje slike vec :( zginla iz podpisa.... |
|
|
|
18.3.2010
|
|
|
POMOČNIK ![]() ![]() Group: Uporabniki Posts: 308 Joined: 9.11.2005 Member No.: 1,521 Model avtomobila: Vectra GTS 1.9 CDTI |
ja nekako tako, sicer nisem točno opazil za katero zafiro gre samo jst imam v moji Vectri C 2005 letnik, 2DIN DVD in ni nobene panike za BC, ker imam tipke za to na volanu, edino kar je mal problem je nastavitev Ure in ostalga, ker nimam praveda adapterja za volanske komande za mojga JVC-ja, prijatel ima Zenec+adaper in dela prav vse.. tako da glede BC ni nobene panike in tudi za druge stvari ni, če imaš zadnjo Zafiro... edino moraš pa kupit radio + adapter za komande....gre tudi brez samo moraš potem radio vsakič vklapljat in izklaplajat...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10.9.2010 12:42 |